informacje (2)

Informacje na temat strony, czasopisma...

wtorek, 11 lipiec 2017 12:38

COOKIES

Napisał

Ta strona zapisuje w Twoim urządzeniu krótkie informacje tekstowe zwane plikami cookies (ciasteczkami). Są one wykorzystywane do zapisywania indywidualnych preferencji użytkownika, umożliwiają logowanie się do serwisu, pomagają w zbieraniu statystyk Twojej aktywności na stronie. W każdej chwili możesz zablokować lub ograniczyć umieszczanie plików cookies (ciasteczek) w Twoim urządzeniu zmieniając ustawienia przeglądarki internetowej. Ustawienie lub pozostawienie ustawienia przeglądarki na akceptację cookies (ciasteczek) oznacza wyrażenie przez Ciebie świadomej zgody na takie praktyki. Całkowite zablokowanie cookies (ciasteczek) przez przeglądarkę internetową może spowodować nieprawidłowe działanie stron internetowych, a nawet całkowicie uniemożliwić ich wyświetlanie. Więcej o możliwościach zmiany ustawień przeglądarki internetowej znajdziesz poniżej.

Jak działają pliki cookie 

Pliki cookie to małe pliki dotyczące Twojego konta , które zapisujemy na dysku Twojego komputera.
Korzystamy z nich np. aby Cię rozpoznać przy ponownej wizycie i gdy się logujesz, aby zapamiętać Twoje preferencje i abyś nie musiał zbyt często wprowadzać hasła.
Korzystamy także z plików Flash cookie i unikalnych identyfikatorów, aby zapewnić bezpieczeństwo Twojego konta przy logowaniu.
Czy trzeba zmieniać ustawienia plików cookie w przeglądarce
Nie trzeba. Większość cookie to pliki sesji automatycznie usuwane z komputera, gdy się wylogujesz lub zamkniesz przeglądarkę internetową.
Pliki cookie, które pozostają na dysku komputera, pozwalają Cię zidentyfikować, gdy wrócisz do danej strony WWW.
Bez takiego pliku cookie za każdym razem będziemy traktować Cię jak nowego użytkownika.

 

Jak włączyć obsługę plików cookie lub je usunąć

Google Chrome: Instrukcja dot. zablokowania plików cookie w Chrome

Mozilla Firefox: Instrukcja dot. zablokowania plików cookie w Firefoxie

Internet Explorer: Instrukcja dot. zablokowania plików cookie w IE

Opera: Instrukcja dot. zablokowania plików cookie w Operze

Safari: Instrukcja dot. zablokowania plików cookie w Safari

 

niedziela, 14 maj 2017 08:40

Wstęp do czasopisma

Napisał

 

„Mięsne Technologie” - ogólnopolski kwartalnik skierowany do technologów i kadry

zarządzającej przemysłem mięsnym. Zawiera artykuły technologiczne, przegląd wydarzeń

branżowych oraz bogatą ofertę maszyn i urządzeń, opakowań i maszyn pakujących, surowców i

przypraw niezbędnych w produkcji.

Autorami artykułów są uznani naukowcy czołowych polskich uczelni rolniczych w tym Akademii

Przyrodniczych, wydziałów technologii żywności, instytutów badawczych, prawnicy, lekarze weterynarii i pracownicy instytucji branżowych.

W przejrzystej formie i przystępnym językiem wprowadzają czytelnika w świat nowości i nauki.

Piszą dla nas stale: prof. Zbigniew Duda, prof. Włodzimierz Dolata, dr Mariusz Kubiak, mgr Tomasz Borowy,

dr Agnieszka Frala, dr Ryszard Kowalski, dr Mirosław Michalski oraz wielu innych specjalistów

wypowiadających się w swojej bardzo ścisłej dziedzinie.

Na bieżąco przekazujemy relacje z imprez branżowych – targów, konferencji, spotkań zawodowych,

konkursów (Doceń Polskie, Poznaj Dobrą Żywność) i jubileuszy. Cieszymy się wraz z czytelnikami

powstałymi nowo zakładami, rozbudową bazy i jej unowocześnianiem.

„Mleczarskie Technologie” - ogólnopolski kwartalnik branżowy.

 

Prenumerata

Teraz prenumeratę roczną  dostaniesz z fantastyczną zniżką...
  • Technologia pakowania mięsa +

    Zmieniający się w ostatnich latach styl życia społeczeństwa wymusza oferowanie konsumentowi żywności „wygodnej" i to pod wieloma względami. Dotyczy to Więcej...
  • Atmosfery ochronne w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego +

    Żywność to bardzo wrażliwa substancja biologiczna, narażona na zniszczenie zarówno przez czynniki mikrobiologiczne jak i procesy chemiczne. Psucie żywności w Więcej...
  • Aktualne tendencje w stosowaniu dodatków +

    Aktualne tendencje w stosowaniu dodatków o działaniu przeciwdrobnoustrojowymi przeciwutleniającym w przetwórstwie mięsa Wyroby mięsne, zwłaszcza nie poddane peklowaniu, są podatne na zmiany Więcej...
  • PRODUKCJA POD LUPĄ IT +

    Sektor mięsny wymaga od dostawców i integratorów rozwiązań IT specyficznego podejścia, wymuszanego przez niestandardowy proces produkcji - najpierw odbywa się rozbiór, Więcej...
  • Ubój zwierząt gospodarskich poza rzeźnią +

    Praktyczne wskazówki, gdy to konieczne. Ubój z konieczności zwierząt gospodarskich kopytnych poza rzeźnią dotyczy sytuacji, gdy zdrowe zwierzę, np. świnia, owca, Więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6